fbpx string(28) "template-info-reizen-faq.php"

Algemeen

Locatie

We Love The 90’s Festival vindt plaats in het Goffertpark.

Datum & tijden

We Love The 90’s Festival vindt plaats op zaterdag 17 augustus 2024, van 13:00 tot 23:00 uur.

Kom je iets later? Geen probleem, je kunt zeker tot 20:00 naar binnen. Daarna zullen de deuren sluiten.

Minimumleeftijd

We Love The 90’s Festival is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Dat betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hier zijn geen uitzonderingen op. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, hier kan namelijk om gevraagd worden bij de ingang.

Travel

Travel mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om naar We Love The 90’s Festival te reizen. Lees deze informatie goed en kies jouw vervoersmiddel via de travel pagina.

Tickets

Bedrijfsuitje?

Jouw leukste bedrijfsuitje van het jaar vier je bij We Love The 90’s Festival, met talloze mogelijkheden! Benieuwd hoe we jouw uitje onvergetelijk kunnen maken?

Stuur dan een mailtje naar info@welovethe90s.nl met het aantal personen en jullie wensen. Dan ontvang je binnen 48 uur een reactie met een voorstel.

Parkeren

Parkeertickets voor We Love The 90’s Festival kosten €15 via onze Ticketshop. Zorg dus dat je van tevoren online een parkeerticket koopt.

Een dag voor het event kun je online geen parkeertickets meer kopen. Natuurlijk zijn deze bij het event zelf nog wel verkrijgbaar!

Géén Vakantieveilingen

Om kwaliteit te kunnen garanderen worden er geen tickets meer aangeboden via vakantieveilingen, maar op het festival zullen ook geen onverwachte kosten meer zijn zoals bandjes voor de toiletten!

Gratis toiletten

We willen de ervaring tijdens We Love The 90’s Festival zo onvergetelijk mogelijk maken. Daarom zorgen wij niet voor onverwachte kosten en zijn alle toiletten gratis.

Grotere barren

We begrijpen dat jij supersnel je drankje wilt bestellen en om direct terug te gaan naar je vrienden en verder te feesten.

Daarom hebben we de bar-snelheid gemaximaliseerd zodat jij nooit lang hoeft te wachten. Daarnaast is het aanbod nóg beter, waardoor ook jouw favoriete drankje er altijd bij zal zitten.

Food & Chill Area

Honger of gewoon zin om even te relaxen? Ons zomers borrelterras met ontzettend veel keus aan heerlijk eten door diverse food trucks zorgt ervoor dat jij maximaal kunt genieten.

Mega veel activiteiten

Zin om iets anders leuks te doen tussen het feesten door? We hebben vele extra’s toegevoegd aan het terrein, zoals een reuzenrad, karaoke, cocktailbar en speciaalbier tent!

Eindshow met vuurwerk

We zijn trots om te onthullen dat We Love The 90’s Festival een volwaardige eindshow mét spectaculair vuurwerk zal krijgen. Zo sluiten we samen met 20.000 bezoekers de mooiste dag van het jaar in stijl af.

VIP-arrangement

Zin om We Love The 90’s Festival op de best mogelijke manier mee te maken? Ga dan voor een VIP-Ticket!

Hiermee krijg je niet alleen een aparte ingang, maar ook toegang tot het exclusieve VIP-deck bij de mainstage, met privé-bar, privé toiletten en privé kluisjes.

Extra overkappingen

We verwachten natuurlijk een tropische temperatuur en een heerlijk zonnetje, maar het weer in Nederland kan wisselvallig zijn.

Maar, niet getreurd! We zorgen altijd voor extra overkappingen op het terrein. Mocht er toch een drupje vallen, dan kun je altijd beschut staan om verder te genieten.

Deurverkoop

Er zal géén deurverkoop plaatsvinden voor We Love The 90’s Festival. Je kunt je tickets uitsluitend online kopen via onze ticketshop.

Ticket kwijt?

Kun je jouw ticket niet meer vinden? Dan kun je deze simpel zelf opvragen via deze link.

Lukt het alsnog niet? Dan dien je contact op te nemen met Paylogic via customerservice@paylogic.nl. Vermeld je bestelnummer en voeg je betaalbewijs toe. Paylogic kan je nieuwe tickets opsturen en de oude blokkeren.

Printen & mobiel

Je kunt je ticket zowel via print als mobiel laten scannen. Wanneer je kiest voor printen, doe dit dan op A4-formaat. Het is niet nodig om dit in kleur te doen. Wil je je tickets laten scannen vanaf je telefoon? Zorg er dan voor dat je helderheid op maximaal staat.

Faciliteiten

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig tijdens We Love The 90’s Festival. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan. De huur van een e-locker bedraagt €8,50.

Eten & drinken

Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan het eten en drinken tijdens We Love The 90’s Festival. We bieden een uitgebreide selectie aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen.

Munten / tokens

Tijdens We Love The 90’s Festival kun je munten zowel pinnen als met cash betalen.

Gehoorbescherming

Hear the Music, Protect your Ears

Wees zuinig op je oren! Bij muziek boven de 87dB is het slim om oordoppen met een speciaal muziekfilter te gebruiken. Zo hoor je de muziek nog altijd super goed, kun je nog steeds praten met de mensen om je heen én bescherm je niet geheel onbelangrijk je gehoor.

Nog niet in het bezit van een paar kwalitatieve gehoorbeschermers? Tijdens We Love The 90’s Festival zijn PartyPlug oordoppen van Alpine verkrijgbaar bij de Alpine stand. Deze zitten super comfortabel en zijn herbruikbaar, dus beschermen je oren niet alleen tijdens We Love The 90’s Festival, maar ook tijdens andere evenementen.

Life sounds better with Music.

Roken

Het is volstrekt verboden om te roken in de Hakkuhtent en andere overdekte plaatsen op het festivalterrein.

Er worden geen sigaretten verkocht tijdens We Love The 90’s Festival.

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig tijdens We Love The 90’s Festival. De locatie hiervan staat duidelijk aangegeven. Daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het evenement. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol genuttigd heeft, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Zij zullen ervoor zorgen dat de persoon in kwestie zo snel mogelijk geholpen wordt.

Rolstoel informatie

Er is geen rolstoel dek bij We Love The 90’s Festival. Daarnaast is het terrein onverhard.

Uiteraard zijn er wel MIVA-toiletten op het festivalterrein.

Sanitair

Er zijn voldoende gratis toiletten en kraantjes om je handen te wassen aanwezig op het evenement. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig.

Merchandise

Er is een merchandise stand aanwezig tijdens We Love The 90’s Festival. Hier kun je onder andere waaiers, t-shirts, gehoorbescherming en kauwgom kopen.

Reglement

Drugs & wapens

Op We Love The 90’s Festival geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

Vloeistoffen

In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen (dus ook geen deodorant, deodorant-rollers, haarlak etc.)

Medicijnen

Wanneer je medicijnen gebruikt en je deze wilt meenemen, vergeet dan niet je doktersverklaring! Zonder officiële doktersverklaring kun je helaas niet de medicijnen mee naar binnen nemen. De security zal hier bij de ingang op controleren.

Foto's & video's

Een digitaal fototoestel en/of videocamera, zoals bijvoorbeeld een GoPro, zijn toegestaan tijdens We Love The 90’s Festival. Websites of bedrijven die professionele beeldapparatuur willen meenemen dienen dit vooraf aan te geven. Selfie-sticks zijn niet toegestaan tijdens We Love The 90’s Festival.

Promotie

Promotie is verboden op en rondom het terrein van We Love The 90’s Festival. Hier zal dan ook streng op gecontroleerd worden. Voor advertentiemogelijkheden kun je contact opnemen met Dance Promo of de organisatie.

Lost & found

Verloren

Tijdens en na We Love The 90’s Festival verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Ben je je paspoort, ID-kaart, rijbewijs, telefoons, sleutels of andere zaken kwijt? Ga dan langs de kluisjesverhuur of neem contact op met de organisatie.

Gevonden

Iets gevonden? Fantastisch dat personen zoals jij nog altijd bestaan. Tijdens We Love The 90’s Festival kun je gevonden voorwerpen afleveren bij de kluisjesverhuur. Die zorgen ervoor dat het voorwerp zo snel mogelijk bij de rechtmatige eigenaar terecht zal komen.

Pers

Persaccreditatie

Voor persaanvragen kun je contact opnemen via het contactformulier. Websites / bedrijven / hobbyisten die met (semi-)professioneel apparatuur opnames willen maken van het evenement dienen dit vooraf aan te vragen.