fbpx string(0) ""

Op zaterdag 17 augustus keert We Love The 90s Festival compleet vernieuwd-, beter- en mooier dan ooit- terug in het prachtige Goffertpark in Nijmegen! Vier de zomer, neem iedereen mee en herbeleef de magische 90’s met maar liefst 20.000 liefhebbers op het grootste 90’s festival van Nederland!


Bij We Love The 90’s Festival willen we jullie de best mogelijke beleving bieden voor een dag die nooit meer zal worden vergeten. Daarom hebben we enorm veel tijd en aandacht gestoken in alles op en rondom het festivalterrein.

Denk hierbij aan een prachtig podium ontwerp en éxtra grote mainstage, aankleding in thema over het hele terrein en natuurlijk het struinen langs de bomen met de warme zomerzon in je rug. Dit wordt 200% genieten!


We willen de ervaring tijdens De Hollandse Zomer zo onvergetelijk mogelijk maken. Daarom zorgen wij niet voor onverwachte kosten en zijn alle toiletten gratis. We begrijpen ook dat jij supersnel je drankje wilt bestellen en om direct terug te gaan naar je vrienden en verder te feesten.

Daarom hebben we de bar-snelheid gemaximaliseerd zodat jij nooit lang hoeft te wachten. Daarnaast is het aanbod nóg beter, waardoor ook jouw favoriete drankje er altijd bij zal zitten. Honger of gewoon zin om even te relaxen? Ons zomers borrelterras met ontzettend veel keus aan heerlijk eten door diverse food trucks zorgt ervoor dat jij maximaal kunt genieten.

 


Om kwaliteit te kunnen garanderen worden er geen tickets meer aangeboden via vakantieveilingen, maar het festival wordt flink uitgebreid en volop verbeterd! Zo zullen er ook 𝗴𝗲𝗲𝗻 onverwachte kosten meer zijn zoals bandjes voor de toiletten.

Tijdens de voorbereidingen bleek dat één dag We Love The 90’s toch de allerbeste keuze was. Iedereen met weekend tickets of een kaartje voor zondag ontvangt voor 22 maart 2024 het geld retour. Met een bomvol programma, spectaculaire shows en heel veel leuke extra’s beloofd het een legendarische editie te worden!

Er zijn al duizenden tickets verkocht, maar jij kunt er nog steeds bij zijn voor slechts 17,50 (inc fee)! druk op de knop hieronder en beleef het grootste 90’s festival van het jaar op zaterdag 17 augustus.

 

>> SCOOR HIER JOUW TICKETS <<